Schadeherstel.jpg

Schadeherstel van uw auto bij Vakgarage Gul in Egmond aan Zee

Autoschade is al vervelend genoeg. Voorkom verder oplopende schade en breng uw auto langs bij Vakgarage Gul. Zelfs de kleinste schade kan tot grote gevolgen leiden. Vakgarage Gul zorgt voor een professionele inspectie en schadeherstel aan uw auto. De kosten om de opgelopen schade vast te stellen is nodig, dit kan bij ons door middel van een intake gesprek. Wij zorgen ervoor dat u zoveel mogelijk ontlast wordt. Heeft u schade in of nabij Egmond aan Zee, laat u dan vrijblijvend adviseren over onze mogelijkheden op het gebied van schadeherstel.  

De mogelijkheden van onze schadeherstel dienst bespreken? U kunt langskomen bij Prins Hendrikstraat 10 in Egmond aan Zee, bellen naar telefoonnummer 072 507 0920 of mailen naar info@vakgaragegul.nl

Maak nu een afspraak

Indien u de schade aan uw auto wilt claimen bij uw verzekeringsmaatschappij dient u een schadeformulier in te vullen. Deze zit meestal bij uw auto papieren. Als er een tegenpartij is vult u samen het schadeformulier in. U heeft een geschat schadebedrag nodig om op het formulier in te vullen. 

U mag hiervoor altijd bij ons langskomen indien de auto nog kan rijden. Prins Hendrikstraat 8-10 te Egmond aan Zee. Wij zijn van maandag tot vrijdag geopend van 08.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 15.00 uur. U kunt ook altijd bellen, wellicht kunnen we telefonisch een schatting doen. Telefoon: 072 – 507 09 20

Wij helpen u met zaken als het melden van de schade, het regelen van een expert, inzetten van vervangend vervoer tijdens de reparatie, afhandelen van de financiele kant. Als de auto niet meer te repareren is zorgen wij voor een opkoper en eventueel een andere auto.